Yukarı Çık

Blog

TGSP Üye Buluşmasına Katıldık

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’na (TSGPS) üye olan derneklerin yöneticileri ve çalışanları, Kocaeli Diriliş Kampı’nda bir araya geldi. Öncü Gençlik ve Spor Kulübü’nün de katıldığı buluşmada yeni dönemde yapılacak çalışmalar ele alındı.

STK Üye Buluşması, 5 Eylül 2020 tarihinde Kocaeli Diriliş Kampı’nda gerçekleştirildi. Özellikle Kovid 19 sürecinde yapılan çalışmalar ve alınan tedbirlerin konuşulduğu toplantı sonrasında sportif etkinlikler yapıldı. Programa, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan ile Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci de katılarak gençlerle hasbihal etti

Dijital mecraların kullanımı

Sivil toplum kuruluşlarının pandemi dolasıyla yaptıkları etkinlikleri askıya almak zorunda kaldıklarından hareketle, sivil toplumun yeni dönemdeki faaliyetlerini hangi düzlemlerde yapabilecekleri ve bunları nasıl duyuracakları toplantıda masaya yatırıldı. Kurumsallaşma ve gençlik çalışmalarının da gündeme alındığı toplantıda, bu dönemde yapılan faaliyetlerin dijital mecraların etkin kullanımı ile geniş kitlelere ulaştırılacağı ve online etkinliklere ağırlık verileceği belirtildi.

Yorum Yap